Exposant aan het woord: Werken in Noord-Limburg

“Samen zetten we Noord-Limburg op de kaart!”

Vandaag komen we meer te weten over exposant Werken in Noord-Limburg. Initiatiefnemers Joost van Wijk en Dirk Craenmehr vertellen graag meer over het platform. “Een regio die barst van het talent, harde werkers en ambitie: welkom in Noord-Limburg. De plek waar talloze bedrijven vooroplopen in hun eigen vakgebied. En waar de carrièrekansen voor het oprapen liggen. Wij zijn Werken in Noord-Limburg en wij zorgen dat werkgevers en werkzoekenden in de regio elkaar wél kunnen vinden. Zo helpen wij het bedrijfsleven en talenten van hier vooruit”, vertellen Joost en Dirk enthousiast.

“We hebben het platform werkeninnoordlimburg.nl speciaal ontworpen om het wervingsproces te optimaliseren in de dynamische regio van Noord-Limburg. Of bedrijven nu op zoek zijn naar ervaren professionals, enthousiaste starters of gespecialiseerde talenten, ons platform biedt de tools om vacatures effectief onder de aandacht te brengen van het werktalent in de regio.”

Beursactie Venlo in Business

Zowel exposanten als bezoekers kunnen op dit moment gratis gebruik maken van ‘Actiepakket A’. En speciaal vanwege de beurs wordt deze actie verlengd tot eind van het jaar 2024. Dit betekent dat jij:

  • Onbeperkt vacatures kan blijven plaatsen
  • Onbeperkt vacatures kan blijven verlengen
  • 4 top-vacatures kan plaatsen
  • Gratis stages kan plaatsen


“Naast het gratis actiepakket bieden wij ook de mogelijkheid om jouw vacature een zichtbaarheidsboost te geven. Wij zorgen er dan voor dat jouw vacature optimaal digitaal onder de aandacht wordt gebracht middels een onlinecampagne. Hierdoor krijgt je vacature gegarandeerd maar liefst 25.000 extra weergaven op social media.  Indien je gebruik wil maken van ‘Actiepakket A’ en/of de zichtbaarheidsboost, meld je dan aan op https://www.werkeninnoordlimburg.nl/registreren-werkgever. Voor vragen, extra informatie of een kennismaking kan je contact met ons opnemen via 077- 2084000 of info@werkeninnoordlimburg.nl.  Daarnaast ontvangen we je ook graag op onze stand op 6 juni in stadion de Koel!”

Facebook
LinkedIn