PROGRAMMA

Van der Valk Venlo, donderdag 9 maart 2023

Laatste info!

Dit was het programma van Venlo in Business 2022. Ook in 2023 zullen we je verrassen met veelzijdig programma.

Beursvloer

Vanaf 16:00 uur is de  beursvloer geopend en komen vele bedrijven uit de regio Venlo graag met jou in contact. De beursvloer is het kloppend hart van Venlo in Business. Heerlijk om elkaar weer te kunnen ontmoeten toch?

Mainstage

Het fonkelnieuwe auditorium van Van der Valk Venlo dopen we om tot mainstage en daar kun jij kijken en luisteren naar verschillende interessante en actuele presentaties die een link hebben met ondernemen en de regio.

VIP-room

Intieme presentaties waar onze Premium Partners jou misschien wel voor uitnodigen!

Netwerkcafé

In het sfeervolle bargedeelte van Van der Valk Venlo, Bar Ello, organiseren we een aantal netwerksessies voor bezoekers. Van 16:30 tot 17:30 uur vinden daar Meet&Match tafelgesprekkken plaats. Ontdek in korte tijd wat je voor andere beursbezoekers kunt betekenen en ga op effectieve wijze de dialoog aan. Powered by moderator René Luijten van ondernemersnetwerk BS Morgen.

Wil je mee doen? Stuur dan een mail naar info@omzetters.nl met je naam en bedrijfsnaam en we voorzien je van nadere info! Deelname is kosteloos.

Vanaf 19:00 uur vindt er in het Netwerkcafé een bijeenkomst voor leden van MKB-Limburg plaats.

Eindshow met Fleur Huijs

Om 21:00 uur sluit de beursvloer en is het tijd voor de eindshow. Deze is zowel voor bezoekers als exposanten toegankelijk. We gaan luisteren naar het ondernemersverhaal van Fleur Huijs.

Venlo in Business Borrel

Na de eindshow, rond de klok van 22:00 uur, is het tijd voor de afsluitende netwerkborrel van Venlo in Business. Ook hier zijn uiteraard zowel exposanten als bezoekers welkom.

Let op: de eindshow en borrel vinden plaats op de Topfloor Level 77 (bovenste verdieping) in tegenstelling tot de eerder gecommuniceerde locatie Restaurant Zest.