Voorbereidingen Venlo in Business 2024 in volle gang

Op donderdag 6 juni vindt de 3e editie van Venlo in Business plaats. Dit keer op een nieuwe plek, namelijk in het stadion van VVV-Venlo, de Koel. Een bijzondere plek voor een beurs. Robert Hoelen, eigenaar van organisator Omzetters, is druk bezig met de voorbereidingen.

Waarom de overstap naar een nieuwe locatie?
We hebben ons concept twee keer naar volle tevredenheid georganiseerd bij Van der Valk Venlo. Maar er zijn in Venlo meerdere mooie plekken waar je een event kunt organiseren. Met de Koel als locatie zoeken we een andere, nieuwe dynamiek op. Een beurs in stadionsferen, in de maand juni, met volop netwerkmogelijkheden en prikkelende lezingen. We kijken er naar uit!

Wat mogen bezoekers verwachten op 6 juni?
We situeren de beursvloer over twee lagen, boven is de Rabobank Business lounge en ‘beneden’ het Lindeboom Voetbalcafé met de vlonder richting tribune. Lezingen vinden plaats in de Seacon Captains Lounge. Het programma maken we binnenkort bekend. Vanaf 16:00 uur openen de deuren voor bezoekers en we gaan door tot 21:00 uur. Dan is er nog een grote netwerkborrel voor exposanten en bezoekers. Tickets zijn kosteloos en begin mei aan te vragen via de beurswebsite.

Facebook
LinkedIn