Gemeente Venlo opnieuw supporter van Venlo in Business

Net als tijdens de vorige edities van Venlo in Business, mogen we de Gemeente Venlo ook dit jaar als supporter van ons event begroeten. Zo laat de gemeente zien dichtbij de MKB-ondernemer te staan en waarde te hechten aan samenwerking. De komende editie gaat de gemeente samen met partner MKB-Limburg de beursdeelname vormgeven. Op de foto zien we René Dings en Miranda Heldens van MKB-Limburg en Erwin Boom, wethouder Gemeente Venlo.

Miranda Helders vertelt graag meer over de gezamenlijke deelname; “De Gemeente Venlo is al vele jaren een zeer gewaardeerde partner van netwerkorganisatie MKB-Limburg en zij zoeken regelmatig de samenwerking op. Wij staan dan ook, dit jaar voor de 2e keer, samen met een stand op Venlo in Business. Samenwerken, samengroeien en zorgen voor een optimaal ondernemersklimaat is wat wij beiden uit willen dragen.
Gezien de sportieve locatie waar de beurs wordt gehouden verzorgen wij om 16.45 uur ook een leuke en interactieve lezing over vitaliteit op de werkvloer in samenwerking met onze partners Leefstijlakkoord Venlo en VGZ. Zien we jou ook op 6 juni in Covebo Stadion – De Koel in Venlo?”

Facebook
LinkedIn