Exposant aan het woord: YveY Venlo

Vandaag maken we kennis met YveY Venlo. Zij zijn niet alleen exposant op de beurs, maar ook de locatie. In Venlo opereert YveY namelijk vanuit de Covebo stadion – De Koel –, de thuishaven van VVV-Venlo en tevens de plek van de 3e editie van Venlo in Business. We spreken Janou Heetkamp, Salesmanager bij YveY.

Venlo in Business voor het eerst in de Koel, hoe is deze samenwerking tot stand gekomen?
“Vorig jaar namen we deel als standhouder aan het event, dat toen nog bij Van der Valk Venlo werd georganiseerd. Enkele maanden na de beurs werd er contact opgenomen door Robert Hoelen van Omzetters, de organisator van de beurs. Hij overwoog een switch te maken qua locatie en was benieuwd naar de mogelijkheden in het stadion. Het klikte direct goed en Robert was enthousiast over de ruimtes. Na wat passen en meten was het duidelijk dat het ging lukken om Venlo in Business bij ons te organiseren, super leuk!”Kun je iets meer vertellen over de mogelijkheden om een event te organiseren in de Koel?
In De Koel beschikken we over meerdere multifunctionele ruimtes. De informele, sportieve sfeer hangt door het gehele gebouw en vanuit de meeste ruimtes heb je direct zicht op de groene mat. Van kleine bijeenkomsten voor enkele gasten, tot grote partijen tot zo’n 750 personen, bieden onze businessruimtes legio mogelijkheden. Zo worden onze zalen met grote regelmaat gebruikt voor vergaderingen, cursussen, feestavonden en (in)formele borrels. Mede door onze intensieve samenwerking met een aantal vaste culinaire partners, zijn ook op dat vlak de mogelijkheden eindeloos.”

Waarom moeten bezoekers zeker even langs gaan bij jullie stand op 6 juni?
“We maken graag kennis met de ondernemers en hun wensen. En leuk dat we direct onze mogelijkheden in het stadion kunnen laten zien. Samen gaan we voor een event met impact!”

Facebook
LinkedIn